Första advent

Idag är det första advent och 25 dagar kvar till julafton :D Som planerat skulle jag utföra mina julklappsinköp i helgen och jag gjorde verkligen en kraftansträngning igår men kom mig inte för att köpa något. Inte speciellt oväntat. Det får väl bli nästa helg istället.
Igårkväll såg jag Flickan som lekte med elden som jag äntligen lyckats få tag på. Jättebra! :D och när jag kommer hem har Anna föreslagit att vi ska gå på bio och se Luftslottet som sprängdes :D

Idag tog jag och Sanna med oss Friederike på svenska kyrkans julmarknad. Vilken hit för de sålde varmkorv :D som jag har längtat efter vanlig hederlig varmkorv med bröd! Nästan lika stor lycka var det när jag såg att de sålde pepparkaksdeg för nu slipper jag göra egen ;) finns det tid så har jag bestämt att det blir pepparkaksbak på onsdag. Jag passade också på att bli barn på nytt och fiskade i fiskedammen där det nappade en liten vit mjukisråtta. Själv hade jag ingen glädje av den men Klara sken upp när hon fick den :) råttan heter numera Kalle ;)

Det var den helgen. Ny vecka imorgon och på tisdag börjar julkalendern. Precis som de senaste åren så tror jag att den kommer att vara jättedålig men självklart måste jag se den ändå och visa för Viktor och Klara vad en julkalender faktiskt är :)

Toodilooo!



Mitt doftande adventsljus jag tände imorse :)

Tre veckor kvar!

Tre veckor kvar till hemfärd! Vid den här tiden om tre veckor sitter jag på planet från Stockholm till Umeå, najs! :D

Jag har insett att det varit lite dålig uppdatering här i veckan men det har sina förklaringar. Det har varit en tråkig och händelselös vecka! Måndag och tisdag hade jag ingen skola för min lärare var hemma med sitt sjuka barn. Måndag kom jag till skolan helt ovetandes om att vi inte hade lektion och fick vända om igen direkt. Inte så kul men inte heller så mkt att göra åt. I tisdags slog jag på stort och bakade citronsockerkaka och chokladmuffins och passade även på att bränna mig på handen i Karins minimala ugn/mikro!
Igår lyckades jag "missa" bussen när jag skulle hämta Viktor efter skolan. Jag är helt övertygad om att jag inte missade bussen för jag var i tid och bussen brukar alltid vara några minuter sen men igår kom den helt enkelt inte. Därför fick Karin fara från jobbet och hämta honom. Tur att det gick bra för henne att göra den här gången och sen får vi bara hoppas att bussen inte låter bli att komma någon fler gång eller att Karin inser att Viktor är stor nog att åka buss hem själv.

Idag for jag, Sanna och Maja till ikea för att köpa pepparkaksdeg, men hör och häpna pepparkaksdegen var slut! Istället köpte jag ett rött doftljus som jag ska ha som advenstljus och premiärtända på söndag :) sen köpte vi skumtomtar och julmust som jag ska frossa i i helgen :D På ikea finner man sann lycka :D
Det blev ingen simning idag för Sanna är så förkyld, synd :( och dålig start på vårat försök att simma varje fredag ;) Men istället hann vi äta lunch på ikea :D och köra vilse rätt rejält när vi skulle därifrån ;)

Imorgon blir det Paris och förhoppningsvis får jag sällskap av min tyska granne Friederike. Jag planerar att påbörja julklappsinköpen men vi får väl se hur det blir med den saken. På söndag ska vi dra på svensk julmarknad i kyrkan och sen kommer den här helgen att vara över.
 
Ja nu vet ni att jag lever och på min lediga tid roar jag mig för tillfället med att se en ängels tålamod :D jag skrattar så jag kiknar, Peter Settman är en stjärna :D

Tjohej!

Är det lagligt att helgerna går så fort?

Om man kunde göra en mix av Edward och Jacob så skulle det bli universums snyggaste kille! :D Jacobs kropp på Edward skulle inte vara dumt ;) Annars duger Edward fint som han är :) Filmen igår var iallafall kanon :D Vi fick inte världens bästa platser och biosalongen var inte heller världens bästa men det var ändå bättre än när vi var på bio för två veckor sen. Den här gången fanns det iallafall luftkonditionering i salen, tack och lov! Och dumma fransmän som inte numrerar platserna så man vet vart man ska sitta och slipper tränga sig och be folk flytta ihop för att man ska rymmas! Det säger sig ju självt att om det är valfri placering så sätter sig alla så att det i slutändan bara finns enstaka platser utspridda i salen för att ingen vill sitta bredvid någon de inte känner! Nåja, nästa gång får vi väl prova ytterligare en annan bio så kanske det är den perfekta ;)

Före filmen åt iallafall jag och Sanna middag på en restaurang och hade ett gäng ryska män sittandes vid bordet bredvid vårt. Jag och Sanna åt sallad eftersom vi just före hade ätit glass och alltså inte var så hungriga ;) våra ryska grannar åt också sallad och min tanke var då såklart: "Varför sitter 6 stora ryska karlar på en restaurang i Paris och äter sallad till middag?" Det var i och för sig en stor sallad och både jag och Sanna blev väldigt mätta. Sen fick jag iallafall svar på min fråga när det visade sig att ryssarna bara åt salladen till förrätt!

Idag har vi varit i kyrkan och hjälpt till att ställa iordning inför julmarknaden nästa helg. Sen bjöd kyrkan på pizza :D

Så har ännu en helg kommit och gått. De går alldels för fort och även om jag har tusen saker som jag ska hinna göra innan jag far hem så känns det som om jag inte hinner nånting. Tur att jag skrivit en lista på allt som ska göras och tur att jag och Sanna redan har planerat hur vi ska lägg upp nästa helg för att hinna göra så mkt som möjligt ;) Skola imorgon igen!

Au revoir!


 +  

Besök på badhuset

Idag har jag och Sanna varit hypernyttiga för vi har varit och simmat! Totalt en km om våra beräkningar stämmer. Vi börjar så smått ladda inför beach 2010 ;)
Badhuset i La Celle St Cloud var jättefräscht och fint :D Jag hade sett framför mig hur äckligt ett franskt badhus skulle vara men där hade jag minsann fel! Och billigt var det också! Bara 3€ för oss som är studenter.
Så framöver ska vi försöka fara och simma på fredagarna :) det är nära, billigt, roligt och bra väldigt bra träning. Allt i ett kan man säga. Dock är det lite dumt att fransmännen inte kommit på det praktiska med att duscha direkt efter att man badat istället för att man ska måsta fara hem och duscha. Menmen, så småningom kommer de väl på det också. De hade iallafall väldigt coola låsanordningar till skåpen där man fick välja en egen kod istället för att hålla på med nycklar som man ändå bara är rädd att man ska tappa. Jag blev imponerad ;)

Ikväll blir nog en väldigt lugn och stillsam kväll. Viktor ska vara hos en kompis i helgen så ikväll kan vi ha tjejkväll om vi vill ;) Imorse föreslog jag för Karin att vi kan baka pepparkakor före jul och det verkade hon tycka var en jättebra idé så hon skulle kanske till och med köpa pepparkaksformar!
Och imorgonkväll blir det......daradam, New Moon! :D Gissa om det är någon som längtar otroligt jättejättemkt tills dess!!!

Vi ses om fyra veckor! Om exakt fyra veckor och sex timmar landar mitt flyg i norrland :D det känns väldigt overkligt men så är det iallafall :D

Tjingeling och trevlig helg!


Ibland är barn för roliga!

De senaste dagarna har det sagts en del roliga saker här som jag nu tänkt dela med mig av :)

Vi börjar med en, vad jag valt att kalla för komplimang, som jag fick av Klara förra veckan när jag satt på mitt rum och såg gossip girl och hon kom in för att se lite med mig. Ganska snabbt ställde hon frågan:
- Är det där Britney Spears?
- Nej det är en annan tjej, svarade jag. Tycker du hon var lik Britney Spears?
- Ja det tycker jag, och det är du också när du sminkar dig.
Tack Klara det har ingen sagt till mig förut! :)

Igår fick jag bevisat för mig hur olika man kan tänka som barn och vuxen (alltså vuxen i min ålder). När jag hämtat Viktor efter skolan och vi gick från bussen cyklade en kille förbi oss. Jag spanade så klart in killen men kom fram till att han var rätt ful och just som jag kom fram till det sa Viktor:
- Den där killen hade cool cykel!
Bevisligen tittar vi inte riktigt efter samma saker.

Och ikväll när vi åt middag sades följande:
Viktor: -Lena är det du som har gjort de här köttbullarna? (jag hade kört dem i mikron för att tina dem, sen delat dem i småbitar för det fanns så lite köttbullar kvar och efteråt stekt dem med potatis vilket gjorde att de inte blev riktigt lika goda som när man tinar dem i ugnen).
Lena: -Ja, var de inte goda?
Viktor: -Nja. Du kan faktiskt inte laga mat och du borde öppna en restaurang som heter
FEL MAT!
Konstigt nog åt han upp allt och ville ha mer efteråt.

Sen berättade han att en av hans kompisar skaffat tjej och utbrast: -Hon är JÄTTEFUL!
Det bidrog till att han och Klara hade en livlig diskussion om hur många par de har i sina klasser. Det var för roligt att höra på, de små rackarna är ju bara åtta och elva :D

Förutom att man får sig ett gott skratt lite då och då så är allt som vanligt. Igår fick vi tillbaka provet vi gjorde i skolan i torsdags och hejsanhoppsan det gick riktigt bra! :D
Och imorgon har förövrigt New Moon premiär här och vi ska se den på lördag! Vem längtar inte ihjäl sig!? :D

Imorgon är det också heldag med Klara och vi ska som vanligt gå och rida. Men nu var det riktigt länge sen sist pga lov och helgdagar.

På fredag kommer jag hem om fyra veckor! Jag kör med daglig nedräkning nu ;)
Hade! :)

Var det en lyckad kväll igår?

Ja enligt mig var kvällen absolut godkänd. Helt klart bättre än sist vi gjorde ett försök att undersöka Paris nattliv men totalt misslyckades. Fast det blir nog inget mvg utan det får räcka med ett g+ på kvällen.
Igår var faktiskt en ganska stor del av partyprissarna i våran ålder, eller kanske i 25-årsåldern, men det var iallafall betydligt mindre 40+are!

Jag, Sanna och Fredrika började kvällen med en mycket god middag :) ska kanske tillägga att det var rätt billigt också, bara 10 € för en meny med förrätt, varmrätt och efterrätt. Så ska det se ut! Sen begav vi oss till klubben (alldeles utanför Louvren) med våra V.I.P-biljetter och fick ångest när vi stod utanför och inte visste om vi skulle komma in för att vi inte var tillräckligt uppklädda. Men tillsammas med ett annat gäng svenska au-pairtjejer kunde vi glatt traska in. Vi var tillräckligt snygga ;) Därinne bjöds det på gratis drinkar som smakade juice och som antagligen var juice också + gratis magnumglass. Som V.I.P-gäster fick vi också halmhattar att ha på oss så att alla där inne såg ut som bönder! De spelade bra musik och vi dansade några timmar innan vi bestämde oss för att ta nattbussen hem. Då hände det otrevliga! När vi klev av bussen i St Germain för att gå till Sannas bil som vi kört dit så kände jag att jag var blöt bak på benet! Självklart satt jag dit handen för att känna vad det var och det visade sig vara KRÄK!!!! Jag hade suttit i kräk i nästan en timme utan att veta om det! Det var så äckligt att jag nästan höll på att kräkas själv! Vilket äckel som spytt i bussen och att de sen inte städat bussen!

Hur som helst var vi hemma vid halv sex imorse. Betydligt skönare än halv nio!
Efter några timmars sömn begav jag och Sanna oss tillbaka till Paris och svenska kyrkan för tacosmiddag! Hur gott som helst :D jag har inte ätit tacos på över 11 veckor!

Det blir kanske en tidigkväll ikväll. Jag har ju inte precis fått sömn i överflöd i helgen. Vardagen väntar på mig och imorgon är det skola igen. Jag har kommit fram till hur otroligt mkt jag ska hinna göra innan jag kommer hem till jul och det är om bara 33 dagar!

Ha det bäst så ses vi om en dryg månad! :)

Och ja mina vänner, jag har aktiverat mitt facebook-konto igen. Säg gärna "vad var det jag sa" men jag bryr mig 0. Jag har insett det elaka i att leva på andra så nu ska jag stå på egna ben ;) och vem vet, jag kanske avaktiverar det imorgon igen, vi får se.


V.I.P

Kvällen stavas V.I.P (very international people) och dit ska vi! Ett very international people party i Paris där man var tvungen att skriva upp sig på gästlistan och ha biljett för att komma in gratis före midnatt och få gratis drinkar, så det har vi faktiskt besvärat oss med att göra ;) vi är alltså jag och Sanna + att Fredrika och några fler svenska tjejer ska med :) Jag hoppas på en helt klart mer lyckad kväll än sist. Nu vet vi iallafall vart vi ska och det enda som skulle kunna förstöra kvällen är om stället är skittråkigt. Men det låter inte direkt så! :D

Jag återvänder i natt/imorgonbitti beroende på när vi känner för att ge upp. Men den här gången ska vi ta Sannas bil till St Germain så vi kan fara hem tidigare om vi vill det. Dit går det nattbussar och tågen dit börjar gå tidigare. Bland det värsta jag någonsin gjort var att komma hem halv nio på morgonen, det vill jag inte ska hända igen! Imorgon ska vi till kyrkan och äta tacos och innan det måste jag ju hinna sova lite!

Ha en trevlig kväll allihopa! Det ska iallafall vi här i Paris ha :D



Coolt va? ;)

Skolan, släng dig i väggen!

Idag har jag haft mitt första grammatikprov! Det gick rätt så ganska jättedåligt för min del. Franska är minsann ett klurigt språk och efter två timmars provskrivning är jag nu nästan hjärndöd.

Igår var jag som sagt ledig och firade vapenvilan under första världskriget med att besöka Paris tillsammans med Sanna. För Sanna blev det några fynd men för min del låg pengarna tryggt i kvar i börsen. Jag tänker på att börja köpa julklappar nästan varje dag men kommer inte längre än till att just tänka på att göra det. Nästa steg ska bli att göra en lista på vilka som varit snälla och ska få en julklapp i år :)

För övrigt så blev jag inte sjuk som jag trodde att jag skulle bli. Jag är frisk som en nötkärna inför den stundande helgen då jag som vanligt har noll saker att göra. Men alltid dyker det upp nåt. Jag och Sanna ska kanske göra ett försök att leta en frisör som känner för att klippa oss. Det skulle jag verkligen behöva!

Ikväll står det barnvakt på schemat. Karin ska på ABBAkonsert och jag ska tvinga barnen att göra sina läxor och läsa sagor för Klara. Det kommer att gå prima ballerina :)

Tjingtjong cykelstång! :)

Sjuka barn

Jag känner att inläggen bara flödar fram just nu :D Så mkt som två stycken igår och redan ett nytt idag!

Svininfluensan härjar här i lägenheten just nu. Eller åtminstone svininfluensan light+++, vilket betyder vanlig förkylning. Jag missade min skolstart idag tack vare stackars lilla Klara som varit hemma och haft feber. Så istället för att lära mig en massa fransk grammatik har jag strykit kläder som en galning och dammsugat.

Men imorgon blir det skola för både min och Klaras del. Såvida inte jag är sjuk för jag känner mig ungefär som en riskvast just nu. Men jag satsar på att vila upp mig på onsdag då jag verkar vara ledig eftersom det tydligen är helgdag här då. Man firar visst vapenvilan under första världskriget. Men helgdagar mitt i veckan är ju trevligt så det tackar jag minsann inte nej till :)

En annan mkt trevlig sak är att världens bästa Zlatan vann guldbollen för fjärde året i rad ikväll :D Är inte han världens bästa så vet jag inte vem som skulle kunna vara det!

Nu blir det sömn för det behöver jag!
Godnatt!

Pepparkakshus! :)

Vi gjorde pepparkakshus i Svenska kyrkan idag! :D De ska sen säljas för 45€ på julbasaren som svenska kyrkan anordnar sista helgen i november. Då importerar de flera ton med svensk mat och svenska saker hit till Paris och tydligen brukar de varje år tjäna över 1 miljon kronor under den helgen!





Mitt vackra hus! :) 


20 klara pepparkakshus till försäljning

Ikväll har jag fått en egen gubbe att spela med på Klaras wii fit som hon fick i födelsedagspresent. För er som inte vet vad det är kan jag säga att det vet knappt jag heller. Ikväll har jag iallafall stått på en platta och åkt slalom framför tvn och Klara har gjort upp ett träningsschema åt mig där målet är att gå ner 5 kilo på två veckor. Antagligen måste jag spela dygnet runt för att klara av det. I övrigt kan man tex steppa och göra yoga och för varje spel man spelat räknas det ut hur många kalorier man förbränt under tiden man spelat.

Nu blir det sista avsnittet av ensam mamma söker!
Tjijngeling!

Bio på Champs Elysées

Gårdagen såg ut som följande:
Jag och Sanna åkte in till Paris på eftermiddagen med målet att gå på bio. Vilken film och vars hade vi ingen aning om men här känns inte det som ett särskilt stort problem. Vi åkte till tågets slutstation St Lazare för att inse att vi nog skulle klivit av en station tidigare (på La Défense) så vi klev på första bästa tåg och åkte tillbaka, gick en sväng i det enorma köpcentret och kollade in vilka filmer som gick på bion som finns i köpcentret i La Défense. Vi kom överens om att utbudet av filmer var för litet för våran smak så vi åkte till Champs Elysées för där finns det flera jättestora biografer. Filmutbudet där var inte mkt större så jag försökte peppa Sanna att vi skulle se The box.

Hur som helst bestämde vi oss för att äta middag medan vi funderade på vilken film vi skulle se. Och då dök så klart det stora matproblemet upp: Vars skulle vi äta? Men den här gången hade jag faktiskt på förslag att vi skulle åka till området där vi bodde när vi var i Paris med skolan för där fanns det en restaurang som hade jättegod sallad :D sagt och gjort vi försökte med hjälp av mitt minne att ta oss dit. Tyvärr mindes jag en aning fel så vi fick åka metro än hit än dig innan vi tillslut hamnade rätt. Vi gick till och med förbi hotellet där vi bodde!
Det är den lite fulare delen av Paris, i norr, och egentligen inte ett så trevligt ställe att vara på på kvällen. Men det var iallafall god sallad! (okej vi åt inte på det stället jag hade tänkt ut från början utan på ett annat väldigt mysigt stället mitt emot). Sanna drack vin och jag som hatar vin drack cola.

Bion eftråt blev The box. Troligtvis i biografens största biosalongen som var ungefär i samma storlek som stora salongen hemma. Därinne var det varmt som i en stekhet öken och det gick knappt att andas! Filmen var dessutom rätt dålig. Den var spännande men handlingen var mystisk och jag hade helt missat att den skulle utspela sig på 70-talet. Så mitt tips till er är: se den inte.

Förutom filmen som var en ganska stor besvikelse så var det en helt okej kul kväll :) vi laddar om för bio igen om två veckor och då kan filmen inte vara annat än helt underbart jättebra! Och alla vet så klart att jag pratar om New Moon :D Affisher om filmen sitter uppe överallt nere i metron och Edward är såååå snygg! Filmen har dessutom premiär här två dagar innan den har premiär i Sverige! ;)

För en lite stund sen åkte Karins föräldrar tillbaka hem till Skellefteå igen. Lite tråkigt för vi har haft så trevligt i veckan. Nu är allt som vanligt igen och imorgon börjar jag om skolan. Eller allting är förresten inte alls som vanligt för i fredags åkte ju Rabih ut ur idol! Jäkla skit han som var min favorit!

Nu bir det snart Paris igen och svenska kyrkan.
Jag känner mig lite risig idag. Hoppas jag inte håller på att bli förkyld! Klara hade ont i halsen igår och är visst lite sjuk idag så det är väl inte så konstigt om jag också det. Men nu ska vi inte tro det värsta!

Vi hörs och ses!

En stackars man kan vara vilse

Jag kan snart inte gå ut längre. Varje gång jag går ut och går så är det någon som inte hittar dit de ska och frågar mig om vägen! Självklart är jag inte till någon större hjälp för jag förstår aldrig vad de säger och det enklaste att säga då är såklart "je ne sais pas" (jag vet inte) och sen gå vidare. Idag var det rekord för jag hann bli tillfrågad två gånger medan jag var ute på min promenad! Först en kvinna som frågade mig något jag absolut inte förstod och sen en man som frågade efter vägen till Paris. Och då tänkte jag: det borde jag kunna! :) Så jag styrde honom motsatt riktning Versailles. Men vem vet, jag kanske visade fel så den stackaren fortfarande irrar runt och leter efter Paris.

Idag har Karins mamma gjort köttbullar som vi åt till middag. Det var smarrigt värre :) Själv har jag mest slappat idag. Det nalkas ju helg och då gäller det att vara utvilad ;) I helgen vill jag och Sanna gå på bio. Jag vill se The box med Cameron Diaz och jag hoppas att jag får som jag vill :)

I övrigt firara jag 10-veckorsjubileum idag och det är inte länge kvar till jul och jag känner att julklappstressen börjat komma smygande. Jag och Sanna har redan börjat jämföra priserna på de alkoholhaltiga dryckerna och vi får väl se hur mkt vikt man kan ta med sig hem till nyår ;)

Nej nu ska jag fira helg! Sovmorgon imorron :D
Tjingeling!

Tiden står stilla

Ungefär som rubriken lyder så har det känts de senaste dagarna. Igår och idag har jag varit instängd i lägenheten och det kliar i mina fingrar för jag blir så rastlös! Idag gick jag i och för sig en promenad på efetrmiddagen då Karins snälla föräldrar erbjöd sig att stanna inne med Klara och Viktor som är två mkt tråkiga barn som inte vill vara ute och som inte ens vill cykla! Vädret är inte direkt kalas. Regnar det inte så är det faktiskt sol men blåser som tusan, fast jag vill ändå gå ut så länge inte regnet öser ner.

Idag har jag för första gången i mitt liv bekantat mig med en ipod. Dock inte min egen utan Klaras som hon fick igår då hon fyllde år. Några låtar lyckades jag iallafall få dit och flickan blev nöjd :) filten jag köpt till henne i present gick även den hem. Den följer henne lite överallt, ikväll ville hon helst torka sig med den när hon duschat och nu tror jag till och med att hon sover med den :)
För övrigt drack vi till och med champagne igår för att fira födelsedagsbarnet ;)

Imorgon börjar barnen skolan igen. Själv börjar jag först på måndag :D de här två dagarna har sugit musten ur mig så nu behöver jag en ledig dag igen för att återhämta mig. Det är tur att mormor och morfar är här för då har jag iallafall haft civiliserade människor att prata med. För min del hade de gärna fått stanna längre än till på söndag för jag tycker det är trevligt :)

Vi hörs den dagen jag har mer att förtälja!


Förresten! Du som klagade på dålig styckeindelning, fuck you och se så bra jag gjort det den här gången!

1 november

Idag är det den 1 november men här kan man snarare tro att det är den 1 september om man kollar på vädret. Idag har det regnat i princip non-stop hela dagen och det har inte regnat bara lite!

För femte dagen i rad åkte jag in till Paris för att följa med på kyrkans guidade tur på kyrkogården Pére Lachaise. Vi var en liten men tapper skara som samlades i ösregnet. Guiden var en väldigt lustig dam i de äldre åren som mest verkade tycka att det var jobbig att visa oss runt. Men det hon berättade var iallafall intressent. Dock vet jag inte om det var värt de 10€ som det kostade. Fast det kanske till viss del berodde på regnet som gjorde att man mest av allt bara ville därifrån.

Kyrkogården är iallafall enorm! Och en massa kända personer ligger begravda där tex Edith Piaf, Oscar Wilde, Jim Morisson och en massa konstnärer och filosofer. Vi var där när vi var i Paris med skolan för 1,5 år sen så jag hade redan sett nästan allt vi tittde på idag men det var som sagt intressant när hon kunde berätta lite om stället.

Det blev hemfärd direkt efter guidningen för då var jag verkligen sjöblöt!
Ikväll har jag ätit middag tillsammans med Karin och hennes föräldrar. De är riktigt trevliga :) Karins mamma har för övrigt varit lärare på Kaplan en gång i tiden. De positiva med att de är här i veckan är att det blir mindre jobb för min del ;) imorgonkväll kommer ju Viktor och Klara hem igen! Ärligt talat har det varit en väldigt skön vecka nu när de varit borta ;) Så imorgon får jag njuta till max av min sista lediga dag. Det blir nog inget besök i Paris tror jag för jag börjar faktiskt känna mig ganska mätt på storstadslivet för tillfället. Eventuellt beger jag mig till "ICA" och köper ett paraply. Det hade jag behövt idag!

Tjingeling!


Ps. Igår var jag det närmsta jag någonsin varit eiffeltornet sen jag kom hit. Och jag har bildbevis ;)
Dessutom fick jag tag på mina efterlängtade skor! :D som efter en hel del promenerande gjorde mina fötter onda :(




BILDBEVIS!





RSS 2.0