2010-10-28

Igår kväll såg jag ett program på tv där de intervjuade en kvinna som forskat i hur man skrev dagbok på 30- och 40-talet och sedan jämfört det med dagens bloggande. Det påminde mig om att jag faktiskt är ägare av en blogg :D Som uppdateras alldeles på tok för sällan!

Nu har jag iallafall gått och dragit på mig världens förkylning och näsan är tätare än tätast. Fast inte speciellt oväntat med tanke på att halva jorden verkar vara förkyld just nu. Men jag håller ändå humöret uppe för nu är det mkt att se fram emot :D Bio ikväll och (tjohej!) LADIES NIGHT imorgon :D Sen slänger vi in lite Halloweenfirande på lördagkväll också.

Nästa vecka blir en väldigt spännande vecka för då drar vikariepoolen igång och det går inte att med ord beskriva hur omständigt det verkar vara! Igår blev jag tex smsbombad med tider jag blivit bokad att jobba nästa vecka. Det kom minst fem sms på raken, snacka om onödigt! Antagligen kommer jag inte heller att få jobba kvar här i Skråmträsk utan troligtvis blir det stan för min del. Jippie, jag hoppar högt av lycka! Men men, den som lever får se. Huvudsaken jag får jobba, vart det sen blir spelar mindre roll.

Nu vet alla att jag fortfarande lever och jag ska sparka mig själv i baken och skriva snart igen. Uppe med tuppen är jag idag också för jag ska ha plättgäst på lunch klockan 11 och innan dess måste jag hinna koka sylt!

På återseende!


Två nätter på luftmadrass

Den nya luftmadrassen var över förväntan bra! Oj vad jag har sovit gott :D
I torsdags när det fruktansvärt otrevliga snöovädret anföll oss trodde jag för ett tag att jag skulle måsta ställa in min planerade Umeåtripp men tack och lov gick den att genomföra :D och tack och lov att jag valde att åka buss för väglaget var allt annat än bra!

Väl framme i Umeå har jag provat på livet i studentkorridor och det är något jag inte så gärna gör om. I Anna och Joannes korridor luktade det ständigt bränd mjölk och annat äckligt matos och det gemensamma köket var av det vidrigaste slaget! I övrigt är säkert korridorslivet mkt mysigt om man har trevliga grannar ;) Jag har även kommit kommit fram till att jag aldrig kommer att orka plugga för livet som student verkar minst sagt hårt.

I övrigt var det två mkt trevliga dagar då jag hann träffa alla jag planerat att träffa och vara på en mkt trevlig inflyttningsfest med 30-40 pers inklämda i en trea :D En sväng på stan blev det också men Umeå stad imponerar inte mkt mer än Skellefteå.
Hem igår för att jobba kväll (hur smart var jag som tagit på mig att göra det!?) och idag har jag invigt mina vinterfodrade löpartights. Inte lika varma som jag hoppats men garanterat varmare än mina andra.

Imorgon drar en ny vecka med jobb igång. På tisdag är det utbildning till vikariepoolen som startar 1 november och det ska bli mkt spännande att se hur det är tänkt att det ska fungera. Vikarierna ska iallafall stå i givakt redo att arbeta när det behövs och där det behövs och det ogillas fruktansvärt mkt! Mina glada dagar i Skråmträsk hemtjänst kan vara slut och jag kanske blir förflyttad till stan! Men men, det tar jag när det kommer :)

Godnatt och på återseende :)


Tillökning i familjen

Här och nu offentliggörs det att familjen Lundström har fått tillökning. Det lilla livet bor nu under sin uppväxt i ett alldeles eget akvarium, provosiriskt placerat i köket (och mamma jublar av glädje!). Vi har alltså fått ett fiskbarn :D och för att det inte ska bli uppätet av andra större fiskar ägnade jag i söndags ett flertal timmar åt att göra i ordning en egen bostad åt den lille. Hoppas att han överlever. Det vore i så fall första gången jag lyckas med något så storartat som fiskuppfödning :D

Idag bjöd dagen på en tur till stan och jag investerade i vinterfodrade löpartights! Vad händer med mig!? Sköna är de iallafall för de andra börjar vara en aning kyliga att ha på sig. Och värre lär det bli för på torsdag har det pratats om snö! Hoppas till tusen att det inte stämmer! Fast på torsdag flyr jag ändå fältet och drar söder ut. Så långt som hela vägen ner till Umeå. Först ska mina studerande vänner från Bureå + Joanne få sig ett besök och på fredag väntar inflyttningsfest hos Marika :D kul kul kul :D Hem igen på lördag för att jobba kväll. Hur kunde jag ta på mig att göra det?? Nåja nu är det som det är och jag ska njuta av den lediga tid jag har :D

Garanterat ingen uppdatering före avfärd för imorgon ska jag jobba 7-21 och sen bär det av på torsdag efter avslutad arbetsdag 12:00. Förresten har min snälla mamma införskaffat en ny luftmadrass eftersom våran gamla var VÄRDELÖS OCH HÅLIG!

Nu ska jag leva livet och bara ha roligt :D
Tjing!

Bättre sent än aldrig

Egentligen skulle jag skrivit det här redan förra veckan men det blev aldrig av så jag gör det nu istället: Hipp hipp hurra, grattis på min födelsedag :D (som firades den 29 september, alltså förra onsdagen). Men som sagt, bättre sent än aldrig.

Alltså har man blivit ett år äldre och krogmyndig i USA. Jag ska passa på att berätta för alla er som går runt och har åldersnoja över att fylla 21. Man märker ingen skillnad. Ganska tråkig ålder faktiskt. Men oavsett hur mkt man fyller så är det ju alltid trevligt med presenter :D och årets bästa får bli mitt underbara nya täcke :D

I övrigt slår jag som vanligt ihjäl min tid på jobbet men igår var jag faktiskt ledig och passade på att göra en tripp till stan. Tyvärr är besvikelsen total varenda gång jag åker dit för jag känner ett stort köpbegär men hittar aldrig något att köpa! Högst upp på min investringslista står just nu ett par vinterfodrade löpartights och igår när jag begav mig på jakt hittade jag bara ett par som inte ens var snygga och som dessutom kostade 700 spänn! Inte värt!

Nu hinner jag inte sitta här och beklaga mig mer, dags att fortsätta fördriva tid på jobbet.
Tjolahopp!

RSS 2.0