På menyn när mamma är bortrest



I tisdags åkte mamma med jobbet till Kalmar. Imorgon kommer hon hem igen. Övriga familjemedlemmar har överlevt dessa mammalösa dagar på ett alldeles utmärkt sätt. Se bara så gott vi ätit ;)

En torsdagkväll som denna har jag tillbringat i goda vänners sällskap och tillsammans med en äppelpaj :) Kul att träffa Anna igen, det var alldeles för länge sen sist. Umeå har tagit flera av mina vänner ifrån mig och det gillas inte!

Imorgon ska jag ge min sjukgymnast ett tredje försök att knäcka till min rygg som varit ond i flera veckor och som håller på att göra mig galen! De två tidigare besöken har inte gett något resultat, bara kostat mig en massa pengar!
Imorgon inleder jag också helgens arbete. Kan inte direk säga att jag längtar.

Hörs när vi hörs, tjing!


Dött som i graven

Jag känner att det här och nu är min plikt att tala om för er att jag inte sprungit bort utan sitter på min vanliga plats i soffan med datorn framför mig. Dålig uppdatering beror iallafall på brist på intressanta saker att berätta att dokumentera. För hur kul är det egentligen att dag ut och dag in läsa att det enda jag gör är att jobba? Inte speciellt kul men jag kan iallafall berätta att när jag inte bor på jobbet så bor jag på jobbet. Ungefär så känns det. Men jag jobbar som vanligt i förebyggande syfte för man vet aldrig när jobbet tar slut!

Imorgon är jag tack och lov äntligen ledig och då ska jag som svensk medborgare utföra min plikt att gå och rösta. Eftersom jag gör premiär i vallokalen tycker jag att det ska bli väldigt spännande ;) Och som den tävlingsmänniska jag är ska jag tillbringa kvällen framför tvn och följa valvakan stenhårt! Eller så inte, det lär ju krocka med ensam mamma söker och man måste ju prioritera vad som är viktigare att se ;)

Nu ska jag fira att det är lördagkväll och att jag kan sova hur länge jag vill imorgon! :D

Löpningens tid har börjat!

                

Som ni ser har jag slagit på stort och införskaffat löpartights med tillhörande tröja. Jag är dum nog att tro att min motionsglädje ska bli större med rätt kläder ;) Jag for till stan idag enkomt för att köpa det här och jag måste säga att det var värt det :D Med hjälp av lite enkel matematik har jag räknat ut att jag antingen köpt byxorna till ordinarie pris och fått tröjan för bara 90 kr, köpt tröjan till ordinarie pris och byxorna för bara 140 kr eller helt enkelt tjänat 250 kr på vad det sammanlagt skulle kostat till ordninarie pris :D Det här blev kanske lite invecklat men jag är iallafall nöjd.

Igår fick jag en impuls och ville nödvändigtvis fara och köpa en ny cykel så jag tjatade med mig pappa till stan men så här i efterhand är jag glad att det inte blev någon cykel för då hade jag varit ett antal tusenlappar fattigare. Jag behövde nog helt enkelt bara få se vad en cykel egentligen kostar (alldeles för mkt!) för att inse att jag inte behöver en ny, iallafall inte just nu. Nu har jag ju köpt utrustning för att börja springa på elitnivå istället ;)

Imorgonkväll drar min hårdaste arbetsvecka sen sommarschamet slutade igång och det ser jag fram emot för nu börjar jag vara less på att gå hemma och dra fötterna! Till och med att jobba 7-21 tisdag, torsdag och fredag känns som en bagatell för mig just nu!

Snart vankas det grillat till middag :D Hörs nästa gång jag tycker mig ha något att skriva om.
Hej!


RSS 2.0