Nästa hållplats: London

Jag är förkyld! Ganska jätteförkyld och det är inte roligt! I måndags hade jag så ont i halsen att jag hade god lust att hugga av den och slänga den i soporna. Som tur var höll det bara i sig en dag så nu är jag bara drabbad av snor och hosta vilket räcker gott och väl.

Nu är det dessutom klappat och klart! London 25 februari :D Det är ju nästan en skam att inte besöka London när det bara tar 2,5 timme med tåg från den ena huvudstaden till den andra. Biljetten bokades iallafall igår kväll och det var ju en upplevelse i sig. Helt klart något som man roa sig med om man har lite att göra och väldigt gott om tid. Eknomisk som jag är så räknade jag ut att jag skulle tjäna 90 kr på att betala biljetten i euro istället för i pund. Kruxet var bara det att jag blev tvungen att boka biljetten på tågets franska hemsida eftersom den engelska sidan bara hade priserna i pund! Nu är det iallafall gjort och i helgen ska jag försöka ta mig till tågstationen i Paris, skriva ut biljetten och se så allt stämmer.
Så nu blir det fem dagar i London med ingen mindre än Joanne! :D Som kommer flygandes hela vägen från Sverige. Såklart ska vi träffa Jacob också :) Det kommer blir kanon! Nu åtestår bara boendefrågan men vi har några hotellalternativ så vi ska nog bara välja ut ett och boka :)

Ikväll har jag den stora äran att vara barnvakt. Karin ska tydligen på bio men skulle vara hemma igen klockan tio så jag får väl roa mig och barnen med att se 24 hela kvällen, den viktiga fredagstraditionen här. Men inte mig emot, då sitter de iallafall still och är snälla.

Helgen är för en gång skull rätt planerad. Jag ska ju då ordna med min tågbiljett och jag borde köpa födelsedagspresent till Viktor för om jag inte minns helt fel så fylller han år 8 februari. Frågan är bara vad man köper till en kille som fyller 12 år. Vi har dessutom tänkt göra ett besök i katakomberna i Paris och på söndag ska det bakas pizza i kyrkan :) Full rulle och tiden står minsann inte still! Imorse kom jag fram till att det redan gått fyra veckor sen jag kom hit efter jul! Igår borde jag dessutom firat halvlek (fast det visste jag inte om då) för nu har det gått fem månader sen jag kom hit och det är fem månader kvar tills jag kommer hem! Jag tror barnen slutar skolan 2 juli så efter det tar jag första bästa flyg hem till Sverige! :D

Trevlig helg! :)

PS. Rixfm webbradio är bäst! :D Att jag inte tänkt på det tidgare. Nu är det Darin! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0