2010-04-13

Helt plötsligt har nästan halva april passerat. Galet fort går det! I lördags när jag satt i det strålande solskenet på trapporna nedanför Sacre Coeur och tittade ut över Paris samtidigt som jag lyssnade på en av Paris bästa gatumusiker tänkte jag att om Paris alltid vore så här vackert skulle jag aldrig vilja åka härifrån. Men Skråmträsk har också sin charm ;)

I helgen har jag även fått bevisat att lycka går alldeles utmärkt att köpa för pengar. Den som påstår att det inte går är synd om för han kan inte ska ha några nya kläder i garderoben! Några timmars shopping, några hundralappar fattigare, två tröjor, ett par jeansshorts och ett par leggings rikare och humöret var på topp :D Dessutom har jag hittat en ny parfym som jag verkligen vill ha! Jag kommer nog, förr eller senare, att måsta köpa den...

Nu stundar snart lov och tio dagars ledighet med start på fredagkväll då barnen åker till sina kusiner. Jippii, då ska jag slappa, slappa, slappa! Men först börja ledigheten med att följa med på kyrkans bussutflykt till Normandie på söndag :)
Och nu på torsdag ska jag ta blodprovet :S Bara för att se så att allt står rätt till men jag har slutat ha ont i arm och ben så jag klassar mig numera som fullt frisk. Stort grattis till mig själv som igår lyckades ringa och boka tiden för blodprovet. Mest använda ordet under samtalet var "pardon" (ursäkta) eftersom jag uppfattade lite mindre än hälften av vad kvinnan i luren sa. Min enda korrekta mening under samtalet var öppningsfrasen "Bonjour! Je voudrais prendre un rendez-vous pour faire une prise de sang" och den hade jag skrivit ner i förväg. Kvinnan måste ska trott att jag var dum i huvudet. Men förhoppningsvis kommer jag att komma dit rätt dag och rätt tid.

Tisdag idag, vilket betyder nytt avsnitt av Gossip girl :D
Tjingtjong!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0