IKEA!

Älskade Ikea, det är som att komma hem! :D

Precis som rubriken och min inledning lyder så har jag, Sanna och min tyska granne Fredrika shoppat loss på Ikea idag :D hur underbart är det inte att ha Ikea bara 30 minuter bort! Jag älskar det :D vi har ätit köttbullar och pommes (det fanns inte potatis!), kanelbullar och prinsesstårta, jag har köpt duschtvål och ett doftljus och vi har dreglat över inlagd sill, svenskt mjukbröd, julmust, pepparkakor och tomteskum :D vi ska helt klart dit igen innan jul!

Ikväll bär det av hem till Sanna för att se film. Hon skulle liks vara barnvakt så det passade bra. Helgen är fortfarande öppen så vi får se vad jag blir till att göra. Tydligen är det någon slags skördemarknad i Montmartre så det kanske är något man borde kolla in. Vi får se :)

Imorse fick jag veta att den 24 oktober till den 2 november, när barnen har höstlov, är jag ledig för att Viktor och Klara ska vara hos sina kusiner. Vad ska jag bli till att göra då!? Sen kommer tydligen Karins föräldrar hit i slutet på månaden så då ska vi trängas 6 st i den här lägenheten. Det kan bli spännande.

Mitt stora problem just nu är hur jag ska kunna se matchen Sverige-Danmark imorgon! Jag letar febrilt efter en lösning och ska fortsätta med det nu!

Trevlig helg! :)










Fredrika tog konstig pasta till sina köttbullar. Inget bra val men tyskarna vet väl inte bättre ;)




Kommentarer
Postat av: adam :)

hejsan Lena jag viste inte att det fanns IKEA i frankrike. Jag hörde att du hade längtat efter mig. Är det lite tyst där borta i frankrike ?

Hälsningar pratkvarnen :P

2009-10-09 @ 21:20:05
URL: http://akkekarlsson.blogg.se/
Postat av: anna

kärlek åt ikeas köttbullar, men potäter ska de va!!!

2009-10-09 @ 23:02:06
URL: http://annaohgren.blogg.se/
Postat av: Jacob Lundberg

Ikea känns alltid som hemma! Det var en kul upplevelse att vara på Ikea i London också. Jag köpte en massa Ballerina, blåbärssoppa, bullar etc.

2009-10-10 @ 13:55:42
URL: http://jacoblundberg.blogspot.com
Postat av: Ross

Här ska man kunna se matchen ikväll: https://se.unibet.com/unibetinfo/iframecontent.do?contentId=26557&ref=flashpromo

2009-10-10 @ 16:44:56
URL: http://www.rossandtheapple.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0